Om Camilla of Sweden

Camilla of Sweden, hette från början Nail Drops, efter vårt flaggskepp. När det växte fram fler produkter kändes det bättre att låta nageloljan behålla sitt namn för sig själv och då blev det namnbyte till Camilla of Sweden.

Huden är vår tredje lunga!
Därför tar vi bestämt avstånd till t ex petrokemiska råvaror, vaselin, paraffin, silikoner…
Våra produkter tillverkas här hemma i Sverige, närmare bestämt i Alingsås, till dig som är kräsen och kvalitetsmedveten samtidigt som vi tillsammans värnar om vår natur. Alla förpackningar är återvinningsbara och produkterna är varsamt kryddade med eteriska oljor.
Vår bas olja är kallpressad ekologisk jojobaolja, denna hittar du i nästintill samtliga av våra produkter. De är dessutom alltid färska, då vi inte lagerhåller några stora mängder utan tillverkar successivt alltefter hur beställningarna ser ut.
Vår kropp är naturlig och ska således ha naturliga produkter, rätt och slätt. Vi arbetar hela tiden för att ta fram det allra bästa för för våra kroppar och eftersträvar samtidigt produkter som är milda och vänliga för såväl oss människor som vår natur.

Inget hos oss är testat på djur, varken råvara eller slutprodukt.

Just nu ligger dessa produkterna på topplistan:
Nail Drops, Body Oil Citrus, Cranberry Lotion, Trutvalla Läppglans och Trutvalla Cerat

Förutom att ta fram produkter för det egna varumärket, hjälper Camilla of Sweden dessutom andra företag att hitta rätt i djungeln av naturliga råvaror. Vi har bland annat tagit fram Lilly Nails två unika nageloljor: Lilly Oil och Citrus Oil.

Camilla of Sweden

Vem är Camilla?

Camilla Abelsson
Camilla AbelssonCeo Camilla of Sweden

Året är 2005 när jag skulle sadla om och utbilda mig till nagelterapeut. I samma veva började jag forska i nageloljor. Jag insåg vikten av en riktigt bra nagelolja och efter många blandningar föddes till slut Nail Drops – företagets flaggskepp. Tanken var från början att jag endast skulle ägna mig åt nagelvård, men med mitt stora intresse för aromaterapi och den ökade efterfrågan på andra produkter började ett varumärke kika fram. Stort tack till all fin respons från kunder, vänner och familj!

Artikel om Camilla kan du läsa här , du kommer till Naglar i Norden,  som Sveriges *nagelmamma Anette Claesson driver.

*nagelmamma: Anette är en av de ”skyldiga”, som tog nagelyrket till Sverige för ca 40 år sedan. Bra gjort Anette!

Ann-Charlotte Borgenhoff
Ann-Charlotte Borgenhoff
Linnéa Rosén
Linnéa RosénProduktion och demonstratör