KROPPSVÅRD

I vår serie för kroppen har vi dessa produkter. Läs mer om produkterna nedan.

Body Oil
Tan Oil
After Sun
Titandioxid
H2O2 3% / Väteperoxid 3%
Travelkit
Handla som PRIVATPERSON
Handla som FÖRETAG
Shop ONLINE (english)

Body Oil

Body Oil, kropps- och massageolja

En silkeslen närande kroppsolja där de viktiga byggstenarna, kallpressad ekologisk certifierad jojoba, arganolja, sheasmör samt tistelolja, återfuktar huden på djupet. Huden får en fullkomlig harmonisk lyster och spänst.
Body Oil är rik på naturliga vitaminer och essentiella fettsyror. Body Oil kan användas av hela familjen, för de doftkänsliga rekommenderar vi Body Oil natural.

Omskakas före applicering! Masseras in på huden vid behov, gärna efter dusch/bad, då huden suger upp näringen från oljan på bästa sätt och kapslar in fukten.

Dofter:
citrus
coconut
cranberry
hazelnut
strawberry
vanilla
natural – utan doft  Nyhet!

Ingredients: (INCI)
simmondsia chinensis (kallpressad jojobaolja), argana spinosa (kallpressad arganolja), carthamus tinctorius seed oil (kallpressad tistelolja), butyrospermum parkii (sheasmör), tocopherol (e-vitamin), fragrance allergenfree, vanilla planifolia, cymbopogon flexuosus, citrus reticulata

Ca pris hos ditt inköpsställe:

100ml/3,34oz    279:-

Köp
Tillbaka upp

”Fantastisk idé med äkta vaniljstång i oljan. Doftar ljuvligt och produkten kladdar inte.”

Cam-Bich från Malmö

Tan Oil

Tan Oil

För en vackrare solbränna och ett effektivt skydd mot solen använd Tan oil tillsammans med solskyddsmedel med önskad solskyddsfaktor, gärna med fysikaliskt solskyddsämne. Basoljan Jojoba drar med sig de naturliga skyddande egenskaperna ner i hudens alla skikt. Tan Oil ökar chansen till snabbare och djupare solbränna. Smörj in dig med Tan Oil varannan timma när du vistas i solen. Efteråt kan du smörja in din hud med Camilla of Swedens vårdande After Sun, för en hållbar och sund hud. Tänk på att Tan Oil kan färga av sig på ljusa textilier.

Fri från mineraloljor.

Dofter: original, coconut, hazelnut, strawberry

Tänk på: Tan Oil innehåller naturliga ingredienser, vilket gör att den redan vid + 18 grader, kan verka grumlig. Ingredienserna smälter samman vid +20 grader. Ingen fara för funktionen, detta är ett kvitto på att det är naturligt innehåll.

Innehållsförteckning:
simmondsia chinensis seed oil (kallpressad jojobaolja), carthamus tinctorius seed oil (kallpressad tistelolja), cocos nucifera oil (kokosfett), tocopherol (naturligt e-vitamin / antioxidant), daucus carota root extract (containing Beta-Carotene), rosmarinus officinalis extract

Ca pris hos ditt inköpsställe:

100ml/3,66oz    259:-

Köp
Tillbaka upp

Gör huden mjuk och följsam. Lätt att applicera och ger ett djupt resultat snabbt.
Den bruna färgen blir hållbar och fin.

Åsa från Gråbo

Den enda olja som faktiskt ger mig en brun ton.
Som rödhårig är det väldigt lätt att bränna sig.
Men det har aldrig hänt sen jag började använda Camilla of Swedens fantastiska Tan Oil.
Tack Camilla, för att du finns och tack för dina fantastiska produkter.

Ann från Sommen

När jag fick mitt första barn, för 47 år sedan (1972) fick jag soleksem. Då började jag använda solskyddsfaktor 20 och uppåt, för att klara av att vistas i solen. För 5 år sedan fick jag en kraftig allergisk reaktion, blev tipsad om att det kan röra sig om solskyddspreparaten jag använde, slutade med dessa. Sedan kom rekommendation att använda Tan Oil som hjälper huden att skydda sig själv. Nu är jag helt fri från både allergi och soleksem. Jag kan inte vara utan Tan Oil, den är ett måste när jag ska vara ute i solen.

Susanne, Göteborg

”Efter att ha använt denna oljan har jag inte bränt mig av solen i år (2018). Min näsa brukar flagna och jag blir röd som en tomat varje år.

Först var jag skeptisk mot att oljor hjälpte men efter att ha testat denna produkten har jag kunnat sporta mycket mer utomhus utan att vara rädd för att brännas”

Victor från Malmö

Har testat den magiska Tan Oil och tycker att alla tjejer ska ha en sån och skydda sin kropp mot solen. Rekommenderar starkt de produkter till alla som älskar och tar hand om sin hud, kropp och ansikte. Jag har hittat min nya kärlek!

Katarina från Tranås

Den bästa Tan Oil som finns